Sponsorit näkyville

Ainakin se hyöty 55-tuumaisesta televisiosta on, että se helpottaa Oberstdorfin kisojen sponsoreiden logojen itkemisen tajuntaan. Näissä kisoissa tukijoina eivät ole olutpanimot ja niiden alkoholittomat juomat.
MM-hiihtojen pääsponsorit ovat saksalainen Würth ja ruotsalais-suomalainen StoraEnso. Molemmat yritykset toimivat maailmanlaajuisesti, metsäjätti StoraEnso kaikilla mantereilla. Etelä-Pohjanmaata lähimpänä sillä on saha Kristiinankaupungissa. Würth käy ruuvikauppaa eli kiinnitys- ja asennuskauppaa 80 maassa, myymälöitä sillä on myös Etelä-Pohjanmaalla useilla paikkakunnilla. Yrityksellä on 78000 työntekijää. StoraEnsolla työntekijöitä on 23000.
Reinhold ja Carmen Würth perustivat yrityksen toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1945 Stuttgartin lähelle, jonne yritys on myöhemmin rakentanut maailmankuulun arkkitehti Daniel Chipperfieldin piirtämän taidehallin. Muutenkin Würth on sijoittanut suuria summia taiteeseen, ja se tukee monella tapaa kulttuuria, koulutusta, nuoriso– ja rauhantyötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *